سلام.. شاید شما هم مثه خیلی از دوستانمون دوس دارین بدونین چه کسانی پزشکی قبول می شوند ؟ یا شایدم دوس دارین بدونین چطور میشه پزشکی قبول شد؟ راه های قبولی در رشته پزشکی چیه؟ کسانی که پزشکی قبول میشن چه ویژگی هایی دارن؟
حرفی که با شما داوطلبینی که این مطلب رو میخونید دارم این هست که اول بدونید خواسته ی شما هدف هست یا آرزو؟ این اولین سوالی هست که باید از خودتون بپرسید، آیا قبول شدن در رشته ی پزشکی برای شما آرزو هست یا هدف؟
امیدوارم جوابی که میدید هدف باشه چون این دو موضوع کاملا با هم تفاوت دارند، بزارید خلاصه عرض کنم ما فقط برای هدف می جنگیم و بس! چیزی به اسم آرزو در برنا مه ی ما نقشی نداره!!
خیلیا شاید میگن میخوام پزشکی قبول شم ولی آیا این واقعا یه باور قلبی هستش یا فقط در حد حرف هستش؟ بذارین مثال بزنم ، شاگردی داشتم که سال کنکور صبح که از خواب بیدار میشد میگفت من دکتر فلانی دانشجوی فلان دانشگاه هستم ( البته با صدای بلند که همه بشنون ) . یعنی تا این حد باور قلبی داشت و به هدفشم هم رسید. هدف نیازمند تلاشه ولی آرزو یجورایی توهم موفقیت ! اول باید این باور رو در خودتون ایجاد کنین که شما واقعا واقعا واقعا سال دیگه یه دانشجوی پزشکی هستین !!!
خوب بعد از جواب دادن به این سوال میریم سراغ اصولی که ما باید اون رو به کار بگیریم، اصولی که قطعا تضمیین کننده ی موفقیت ماست. در واقع تمام این اصول در یک برنامه ی جامع و کامل که فقط به خود شما اختصاص داده میشه (منحصر به فرد) باید جای بگیره.
این اصول به ترتیب عبارتند از:
۱)داشتن برنامه ی سالم و کامل که مختص به خود داوطلب میشه، در واقع برنامه ی شما قطعا با برنامه ای که یک داوطلب دیگه داره باید فرق داشته باشه چون به طور مثال نحوه ی یادگیری یک داوطلب شاید سمعی باشه ولی برای دیگری شاید بصری باشه و یا شاید یک دانش آموز در یک درس مثلا فیزیک مهارت زیادی داشته باشه ولی دیگری در درس زیست. به خاطر همین اگر برای هردو یک برنامه در نظر گرفته شود قطعا و یقینا در ساعات مطالعاتی به مشکل خواهند خورد. یکی از معیارای برنامه ریزی هم که من همیشه بهش تاکید میکنم اینه که برنامه ریزی باید شخصی باشه!
۲)شیوه ی صحیح مطالعاتی که توضیحات زیادی در جزئیات داره و شامل مطالعه بر اساس حجم و زمان هست و به شما اجازه میده که هر درس رو به شکل صحیح خودش در بازه ی زمانی و حجم تعیین شده مطالعه کنید (مهمترین فاکتور تضمیین کننده)
شیوه ی صحیح مطالعاتی خود به چند بخش تقسیم میشه که در سایت به توضیح هر کدام از اونها پرداختم:
مطالعه ی مفهومی و عمیق
حل تمرین تشریحی پرتکرار
حل تست زمان دار
استفاده از منابع مطالعاتی استاندارد
۳) لذت مطالعه: از مطالعه باید لذت ببرین. کسی که میخواد پزشکی قبول شه خسته نمیشه ! داره لذت میبره از درس خوندن و ابدا خسته نمیشه
۴) تلاش بی حد و وصف : تلاش و تلاش و تلاش و تلاش ! کار نیکو کردن از پرکردن است ! بچه ها تلاشتون رو زیاد کنین. سعی کنین هر روز یه گام به جلو برین…
۵) منابع صحیح مطالعاتی : دوستان عزیزم ، سال کنکور فرصت ریسک ندارین. فرصت خوندن منابع زیادم ندارین. سعی کنین همیشه بهترین منابع رو استفاده کنین.
شاید خیلی فاکتورای دیگه هم بشه گفت ولی پیشنهاد من به شما دوستان عزیز این سلسله مراتبی بود که خدمتتون عرض کردم و یقین دارم با به کار گیری هر یک از اونها روز به روز به موفقیت نزدیکتر خواهید شد و امیدوارم این مطالب برای شما مفید واقع بوده باشه.
عزیزانی که جهت مشاوره خصوصی تمایل دارند با من در ارتباط باشند جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق شماره زیر با من در تماس باشند.
09365287311
موفق باشید و سربلند ....